Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
      Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου  διοργάνωσε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του στην Πλατεία Καρυάς την Κυριακή
      Η χορωδία του «ΤΕΧΝΟΥΡΓΕΙΟΥ» μας τραγούδησε κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ η χορωδία των μικρών μας παιδιών τραγούδησε τα κάλαντα των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.  Ακολούθησε αναπαράσταση των χριστουγεννιάτικων εθίμων από τα παιδιά όπως το σπάσιμο του ροδιού, το ζύμωμα του χριστόψωμου, το ράντισμα με τις κολόνιες, το άκραντο νερό της βρύσης, τα καλικαντζαράκια και άλλα. Ο ΄Αγιος Βασίλης μοίρασε στα παιδιά σοκολάτες και εκείνα χαρούμενα έπαιξαν μαζί του.
        Τα παιδιά της Γ΄Γυμνασίου μαζί με την καθηγήτρια των εικαστικών κ.Λογοθέτη Σ. έβαλαν την δική τους πινελιά στην όμορφη γιορτή με το χριστουγεννιάτικο παζάρι τους με χειροποίητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες . Συγχαρητήρια στην καθηγήτριά τους και στα παιδιά γι΄ αυτή τους την πρωτοβουλία. 

       Ευχαριστούμε τον κ. Κερασιά Παναγιώτη και τον κ. Σίνη Γ. που πλαισίωσαν με τη χορωδία τους τη γιορτή μας, τον κ. Τριανταφύλλου Γ. για την ηχητική κάλυψη και την κ. Λακουμέντα Δήμητρα για τα νόστιμα μελομακάρονα που μας χορήγησε και κεράσαμε τους συγχωριανούς μας και τέλος την επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΤΑΘΑΤΟΣ που μας χορήγησαν την ξυλεία και κατασκευάσαμε το σπίτι του  Αι-Βασίλη. Επίσης ευχαριστούμε για την βοήθεια στην κατασκευή του σπιτιού τον Πετρόπουλο Κ., Παλιούρα Θ. , Βασιλάκη Π..

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου