Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

      Η Ελληνική παράδοση αποτελεί ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά που πρέπει όλοι εμείς οι Έλληνες να τη γνωρίζουμε και να εμπνεόμαστε και να οδηγούμαστε από αυτήν.
      Πιστός λοιπόν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου προσπαθεί να μυήσει στους μικρούς του χορευτές αυτές τις ιδέες , τα ήθη και τα έθιμα.
Στις 17 Ιουλίου ο Σύλλογος παρουσίασε τα χορευτικά του τμήματα στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (επάνω πλατεία)  όπου τα παιδιά χόρεψαν παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Κερασιά Παναγιώτη.
Το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευπαλίου αποτελείται από 22 παιδιά που κλέβουν την παράσταση όπου εμφανίζονται και χορεύουν .
Ευχαριστούμε τον κ. Αλεξανδρή Χ. για τα μπλουζάκια που μας χορήγησε με το λογότυπο του Συλλόγου ,  για την εμφάνιση των παιδιών.
Επίσης η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική από τον κ. Κερασιά Π. και Αγγελόπουλο Γ., εδώ να ευχαριστήσουμε τον κ. Κατσαρό Γ. για τη συμμετοχή του σ΄αυτή την όμορφη βραδιά.
      Η ελληνική παράδοση πρέπει να είναι η αλάνθαστη πυξίδα μας, ο απαραίτητος οδηγός στην ατομική και κυρίως στην εθνική μας ζωή.

Μπράβο στα παιδιά και τον δάσκαλό τους κ. Κερασιά Π. για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν   !!!!!!!!!! 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου