Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  2014



      Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου όπως κάθε χρόνο διοργανώνει τις καλοκαιρινές δραστηριότητές του και σας προσκαλεί να πάρετε μέρος σ΄αυτές.

  •       Η πρώτη μας εκδήλωση είναι για τα παιδιά και θα γίνει στις 31 Ιουλίου 2014 και ώρα 19.00΄στην επάνω πλατεία. Σε συνεργασία με το ΑΚΕΣΩ θα απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά , θα κάνουν ανταλλαγή μεταχειρισμένου βιβλίου, και ο Σύλλογος θα προσφέρει ψητά καλαμπόκια.
  •    Η δεύτερη εκδήλωσή μας θα γίνει στις 3 Αυγούστου 2014 στην κεντρική Πλατεία Καρυάς. Είναι το καθιερωμένο πανηγύρι πλέον με τις πίτες από τις γυναίκες του Ευπαλίου. Θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα  Π.Κοτρώτσος, Κωστούλας και Σοφία Βώτα, καθώς και λαϊκό πρόγραμμα. Η είσοδος ελεύθερη, σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
  •    Η τρίτη εκδήλωση είναι το καθιερωμένο Πάρτυ Νεολαίας το οποίο θα γίνει στα Κτίρια της Αγίας Παρασκευής στις 9 Αυγούστου 2014. Όλοι μαζί όπως κάθε χρόνο, με πρωτοστάτες τους νέους του χωριού μας , θα διασκεδάσουμε μέχρι το ξημέρωμα.
  •      Η τέταρτη εκδήλωση και ταυτόχρονα το κλείσιμο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου θα γίνει στον Αϊ – Γιάννη στις  24 Αυγούστου 2014. Θα μαγειρέψουμε τα φαγητά μας, ο Σύλλογος θα βάλει άφθονο κρασί και μουσική, θα μαζευτούμε να φάμε και να διασκεδάσουμε, όπως οι παλαιότεροι θα θυμούνται στο χώρο έξω από το βυζαντινό μνημείο του χωριού μας. Θα δώσουμε ζωή πάλι με φωνές και τραγούδια στο χώρο του Αϊ Γιάννη.
  •      Επίσης δεν σταματάνε και οι ποδηλατικές μας βόλτες για μικρούς και μεγάλους.

Θα υπάρξουν αφίσες για κάθε δραστηριότητά μας ξεχωριστά.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας.


                                                                                  ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου